mandag 17. mai 2010

Dagen før dagen…

I morgen er det 17. mai – og jeg GLEDER meg.. Elsker slike dager hvor familie og venner møtes, man spiser deilig mat, ser på tog, spiser snop, is og alt annet som følger med!

Jeg sitter nå å venter på at siste brett med boller skal bli ferdig slik at jeg kan takke for meg før jeg farer inn i drømmeland! I kveld har jeg bakt boller så det jubler etter: Kanelsnurrer/kanelkringler, småboller fylt med vaniljekrem og sist men ikke minst – (bolle)horn med deilig melkesjokolade inni!

Nå har mine foreldre og jeg smugstartet og smakt litt på gjærbaksten, og alle de 3 sortene ble mer enn godkjent! Jippiiii… :)

horn boller gjærbakst

vertinnegave      vetinnegave

vertinnegaven

Tilslutt slenger jeg med bilder av vertinnegaven som vi skal gi i morgen – lilla lys og en kjempesøt blomst.. Vi har pakket det inn i litt avispapir, hyssing og lyselilla silkebånd! Litt annerledes, men veldig koselig! :)

Nei, jeg får gå å ta ut det siste brettet før saker og ting blir svidd – det vil vi jo ikke!

-God Natt-

No Comments Yet, Leave Yours!

Charlotte sa...

Du er bare så utrolig flink at jeg vet ikke hva jeg skal si!! :) Love ju