lørdag 19. mars 2011

& tegnet i ny drakt..

I går fikk jeg virkelig ånden over meg, ikke bare sorterte jeg bilder m/tilbehør som billetter fra musicaler osv. fra mange av reisene mine de siste årene, men også alt annet, som f.eks scrabookingutstyr, ble sortert og fikk på ny sin egne plass, denne gang MED navnet sitt fra min nye dymo på esken/skuffen. Skolesaker som vareprøver og fargeprøver er nå fullt oversiktelig, men venter kun på sitt nye hjem, så en liste over hva som må kjøpes inn av esker og den slags, er nå godt plassert i lommeboken! Endelig full kontroll igjen – halleluja!

bokstav     kaoskontroll

& - tegnet mitt har fått nytt “antrekk”. Først malte jeg den hvit, før jeg så kledde den i samme tapet som jeg har på den ene stueveggen. Rett og slett en liten “makeover”

Ønsker deg som titter innom en super lørdagskveld

 

No Comments Yet, Leave Yours!

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

God morgen!
SÅ fin din & ble, wow :)
Så vakker blogg du har!
klem manu

Anette Willemine sa...

Hei! Ser at du har lagt deg til som følger hos meg. Velkommen skal du være!
Jeg legger meg også til hos deg og den fine bloggen din!

Så fin make-over du har laget på &. :)

Ønsker deg en herlig søndag!

Klem,
AW

ANETTESHUS.COM sa...

Så fiiint!

Ha en super ny uke!

KLEM KLEM
Anette:)