søndag 10. juli 2011

Babyshower

1      3

5      8

7

4      9

11      6

Da er jeg pakket og klar for babyshower.. En av min nærmeste venniner venter en liten gutt og i dag er det duket for leker, muffins med blå glasur og mange sukkersøte pakker.. Stemningen blir nok til å ta og føle på kan jeg tenke meg..

En bleiekake - min første faktisk, hjemmestrikkede sokker, et kort med teksten baby boy og noen fine ord på innsiden.. Litt praktiske ting pakket inn i et helseteppe med en smokk festet til båndet og selvsagt noen søte små bebis klær! Hold meg i tøylene, for jeg har virkelig problemer med å begrense meg når det gjelder å handle til søte små.. ♥

No Comments Yet, Leave Yours!

Maias Fabelaktige Verden sa...

For noen herlige bilder du deler i dag og for en vakker kake du har "bakt".

Heldig venninna di er som har deg som ordner og fikser *sukk*

klem

lillpastill sa...

Tusen takk søte!

Små gleder sa...

Flott blogg :D