mandag 3. desember 2012

DET O`STORE SPØRSMÅLET…

…Hva ønsker du deg til jul? Og det merkeligste er at det er like vanskelig HVER gang disse ordene detter ut av munnen til dem rundt deg, og det selvom jeg har gått å siklet på ting i laaaaang tid hver eneste gang.. Er det bare meg som har det slik? Jeg må innrømme at jeg blir litt sliten av meg selv. Ja, det gjør jeg faktisk!

ønskelistejulen2012

ETTER DANSEN - POCKET // FLASKEPOST FRA P - POCKET // HVIT GENEVA str.S // SKJERF // REISE // JEANS // BODUM TRAVEL MUG I SORT // BOHEM BALL LAMP // WOODEN HAND (HAY) // KJØKKENHÅNDKLE (House Doctor) // PENGER TIL OPPUSSING // TRENDENSER // WHITE LINE (EVA SOLO) // MILK LAMP // NESPRESSO LATTISSIMA + SILKY WHITE

Meeeen, etter å ha sittet i tenkeboksen over lang tid i dag (ja, solen er på vei ned og jeg har sittet her siden den stod opp – er faktisk ikke langt fra) har jeg klart å rote sammen mange fine ting som jeg med glede skulle hatt rundt meg og på meg *fnis*

Listen kunne jaggu blitt enda lengre, men jeg velger å gi meg mens leken er god – man skal jo ha plass til disse lekkerhetene også..

No Comments Yet, Leave Yours!

Living Four Seasons sa...

Jeg ønsker meg en tur til siden!!! :) Stilig collage!

Klem,
Vicky

Fabelaktig sa...

Så mye fint, søte deg!
Kunne vært min liste det der :)