fredag 29. januar 2016

Lus? Ja, takk!

Jeg har hatt lyst å strikke en ny koselig genser til mini en stund nå, så da jeg kom over denne med lus i, kastet jeg meg over pinnene. Jeg har ryddet i rotet (eskene med garn og strikkerier) rekket opp en hel haug med påbegynte prosjekter, gjort ferdig like mange og begynt på et nytt prosjekt - Oh, YES! Så nå strikkes det i ethvert ledig øyeblikk.
Her danser måkene i vinden utenfor og det blåser hvitt på sjøen. Regnet pisker på ruten som aldri før og kosen er så absolutt til stede her inne i varmen. Mini er våken etter en lang lur og sitter nå nede og ¨spiller¨ piano med mommo, han er rett og slett til å spise opp lille mini min. FOR en deilig dag. Chilikaffen er for lengst drukket opp og jeg får vel hive meg rundt - boller skal bakes og leveres til snille gutter som holder på å montere ny peis hos oss... Så gjenstår det å se om jeg blåser over ende på den lille spaserturen ned til huset i denne stormen..

No Comments Yet, Leave Yours!

Christina Paulsen sa...

Så fin den blir.
Flink du er.
Ha en fin kveld.
Klem Christina